Make your own free website on Tripod.com

Twee UFO observaties in New Mexico

Getuigenis en fotografie

 


Eerste voorval

3 april 1998

 

 

Op drie april 1998 verlieten Gregg Fisher in ik Red River, New Mexico, in de vroege morgenduren en reden in de richting van Rosswell, New Mexico. Het doel van onze trip was zoeken naar UFO's en bezoekplaatsen van ufologische belangtelling in het Roswellgebied.

Verscheidene uren later ontdekte Mr. Fisher een 'glinsterend object' die rondzweefde in een wolkenloze hemel ten noorden van de door de Pecos River verdeelde route 84 in New Mexico.

Mr. Fischer zette zijn truck aan de kant van de weg. We verlieten het voertuig om het object verder te kunnen observeren, die op dezelfde plaats bleef voor ongeveer 10 minuten, 35 graden boven de horizon en ongeveer 1/2 mijl in het zuid-zuidwesten van de hemel. Gedurende die tijd verscheen en verdween het verschillende malen, schijnbaar in en uit ons zicht verdwijnend wanneer het wou.

 

Het object verdween dan voor ongeveer 10 minuten om dan terug te verschijnen in zuid-zuidoostelijke richting, opnieuw op ongeveer 1/2 mijl van waar we stonden. Mr. Fisher observeerde het object door zijn verrekijker voor ongeveer 30 a 40 seconden en beschreef het als een ovale schijf die snel op en neer slingerde. Ik vond het object uiteindelijk in mijn cameralens en nam 5 fotos in 5 tot 7 seconden. Dan verdween het object uit ons zicht.

 

Voorlopige foto's/computerscans tonen dat, gedurende de 5 tot 7 seconden waarin het object gefotografeerd werd, het voorwerp veranderde van vorm van een 3'ping-pong'ballijkende formatie naar een vaste eivormige schijf en dan terug naar de driedelige formatie. Terwijl deze verandering en verdeling plaatsvond kon er een energieveld waargenomen worden rond het object. Het interessante was dat het energieveld ook veranderde.


Dit was het eerste van twee waarnemingen. De tweede waarneming gebeurde 30 dagen later.

 

De vijf fotos van de eerste waarneming wordt hieronder getoond. Vergrootte computerbeelden van deze fotoes werden op deze website gepubliceerd.

 

Ik ben blij dat ik kan zeggen dat deze ervaring als bewijs werd geaccepteerd door het
by the Mutual UFO Network (MUFON) journal, die overal op de wereld leden en abonnees hebben. Het artikel verscheen als een kenmerkend verhaal in uitgave van juli 1999. 

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

 

 

De vijf foto's werden genomen in 5-7 seconden.

 

 


Terug naar UFO menu    Home

tweede voorval

vragen


   
Copyright 1998
Nicholas F. Schmidt, Ph.D.
All Rights Reserved