Make your own free website on Tripod.com

VRAGEN OVER MIJN UFO ERVARING

Gregg Fisher die de UFO ontdekte gedurende beide van onze UFO ervaringen had ook andere observaties in de laatste 15 jaar, waarvan vier waarvan ook anderen getuige waren.

Gedurende zijn eerste observatie zag hij lichtstralen uit de onderkant van het vaartuig komen voor het in de nacht verdween.

 

Gedurende onze eerste observatie bij Las Vegas, New Mexico zag Gregg het object door zijn verrekijker gedurnede ongeveer 30 ā 40 seconden. Hij zag een schijfvormig voorwerp dat heel snel op en neer vibreerde. Hij was geschrokken van de fotos die ik genomen had en bleef met klem beweren dat het niet was wat hij had gezien door zijn verrekijker.

 

Verscheidene dagen voor het tweede geval dat we 30 dagen later ervaarden hadden wij bieden verdachte objecten aan de hemel gezien die zo'n 5 tot 10 seconden bleven duren, maar ik was niet in staat om daarvan fotos te maken. Wat we zagen leek op een glinsterend object dat veranderde van een witte bol die onbeweeglijk in de verre hemel hing, tot een klein vliegtuig dat snel verscheen en weer verdween.

 

Toen we 30 dagen na het eerste voorval stopten bij de grote radio telescoop in het zuiden van New Mexico ontdekte hij nog een object in de lucht. Nadat hij het bekeken had door zijn verrekijker was hij er bijna zeker van dat het een klein vliegtuig was. Nadat de tweede reeks fotos een paar weken later afgemaakt waren schrok hij dat hij een foto zag die een object toonde met de 3-ballen configuratie.

 

Het resulaat van deze ervaringen  is dat ik me telkens weer vele vragen stelde:

 

Waarom is het 3-ballig object in de eerste reeks fotos gelijkend op het object van 30 dagen later?


Volgde dit object ons?


Van wie was dit object?

 

Wat was het?


Wiens intelligentie zat erachter?

 

Probeerde het contact te maken of ons iets te vertellen?

 

Wat zijn de kansen om twee reeksen fotos te krijgen, 30 dagen uit elkaar, gedurende de dag, wanneer de hemel wolkenloos was, van hetzelfde of een gelijkend ongeīdentificeerd voorwerp? Ik vind het moeilijk te geloven dat het toeval was.

 

Waarom veranderde het object zo snel?

 

Wat was het doel van de verandering?

 

Was het omdat het van vorm veranderde? ( bijvoorbeeld van een vliegtuig naar een andere vorm)?

 

Werd dit voorwerp 'gematerialiseerd' vanuit een andere dimensie waar het 'dematerialiseerde'?

Hoe was het mogelijk voor dit voorwerp om te in en uit de realiteit te verdwijnen?

 

Ik zou elke commentaar van de bezoekers van deze site appreciëren. Dank je.

 

Terug naar vorige pagina

Terug naar UFO menu    Home