Make your own free website on Tripod.com

GRAANCIRKELS

BOODSCHAPPEN VAN DE STERREN?

 


September 2002- rapport

Nieuwe en wetenschappelijke  bewijzen van graancirkels!

Klik hier voor de wetenschappelijke bewijzen (in het Engels, het is heel moeilijk vertaalbaar omdat ik niet genoeg de termen ken in het Nederlands)

 

Augustus 2002-rapport

Er is iets ongschijnlijk ongelooflijks gebeurd. Tijdens augustus 2001 verscheen een 'beeld en boodschap' graancirkel in een veld. Ongeveer een jaar later verscheen een andere 'beeld en boodschaps' graancirkel in een ander veld. Beiden in Engeland. Er zijn gelijkenissen tussen de twee, waarvoor verder onderzoek nodig is;

Klik hier voor foto's van deze twee gebeurtenissen

Klik hier voor een vertaling van de boodschap van 2002

Rapport van augustus 2001

Een indrukwekkende ommekeer in de geschiedenis van graancirkels.

Verscheidene gevallen gebeurden van 1999 tot 2001 die verder gaan dan de ervaringen van de menselijke radarschermen. Als je ze samen neemt laten zij weinig twijfel dat ETs de bron zijn van deze kosmische boodschappen. Ik en vele anderen geloven nu dat er contact gemaakt werd met een intelligentie die niet van de Aarde is.

Ik heb deze gebeurtenissen samengevat aan het einde van deze pagina. Als je er meteen naartoe wil, klik dan hier.

~~~

Graancirkelachtergrond...

Het wervelende Windmill Hill beeld boven deze woorden werd gemaakt in 1996 in Engeland. Het was een buitengewoon groot, erg complexe en ongelooflijk gedetailleerde graancirkel,  wiens ingewikkelde ontwerp en wiskundige relaties die het voorstellingsvermogen blijven uitdagen. Het had een diameter die groter was dan een voetbalveld, zijn symmetrie was absoluut adembenemend en was een artistiek fantastische creatie.

Een andere van deze mysterieuze kosmische ontwerpen verscheen in de nacht in Etchilhampton, Witchire op 29 juli 1996 en, ongelooflijk, hij was 4100 voet groot... een mijl korter! Dit ontwerp was zo groot dat zijn luchtfoto moest opgebouwd worden in een montage.

Sinds de jaren 70 werden de graancirkels niet alleen veel complexer, maar hun aantal is aangrijpend gestegen... als om het bewustzijn te verhogen van de veranderingen op planeet Aarde vandaag. Klik voor foto's van sommige recente formaties waarnaar verwezen werd ik dit artikel.

Men schat dat de laatste 25 jaar meer dan 10 000 van deze mysterieuze beelden geŽtst werden overal op onze planeet op veel verschillende plaatsen zoals in Japan, Duitsland, USA, Nederland, Oostenrijk, Canada, BrazilliŽ, RoemeniŽ, Hongarije, en vele andere landen. Het lijkt dat 'iets' ons probeert attent te maken op een zich heel herhaaldelijke manier omdat het ieder jaar trouw terugkeert zoals uitwijkende vogels naar warme klimaten. Hoewel, als het louter aankomt op cijfers en frequentie, staat het aantal graancirkels in het Engelse platteland boven al de rest.

Het is ook ingrigerend dat archeologen, mystici en academicy die de oude beschavingen bestuderen heilige geometrische vormen en symbolen herkennen in deze figuren. Om hun ondervindingen te steunen  voegen we hieraan toe dat het een feit is dat vele van deze mysterieuze dingen die gevonden werden in Engeland magish vershijnen (en herhaaldelijk opnieuw verschijnen) nabij oude, heilige plaatsen zoals Stonehenge, Avebury, en op de aarden verhoging van Silbury Hill. Deze plaatsen zijn gekend voor hun hoge energievortex.

Wat ook dwingend is van graancirkels is dat ze echt zijn... ook al is een klein percentage van hen als grap bedoeld. In tegenstelling tot UFO's, die dikwijls aan de graancirkels gelinkt worden, kunnen formaties bezocht worden, gefotografeerd worden, men kan erop wandelen, men kan ze meten, en men kan ze wetenschappelijk analyseren. Het zijn concrete waarschuwingen van wat het handwerk blijkt te zijn van een buitenaardse intelligentie en voor iedereen die dit gebied al ondezocht heeft is het moeilijk om het bestaan ervan te ontkennen. Jammer dat ook graancirkels, zoals andere paranormale verschijnselen, het slachtoffer werden van gigantische verkeerde informatieprogrammas.

Er verscheen een ander heel interessante graanontwerp op 17 juni 1996 in Alton Barnes, Engeland. Dit ongelooflijke ding was ongeveer 2 voetbalvelden lang en bestond uit spiralende bollen van verschillende groottes, die gemakkelijk geÔdentifeceerd konden worden als de DNA dubbele spiraal. Deze speciale graancirkel was zo afdwingend dat het prestigieuze (maar conservatief) wetenschappelijk journaal, Natuur, besliste om een naslagwerk en een foto in een van hun recente uitgaves in te sluiten.

Kort nadat het 'DNA'ding verscheen, werd een ongelooflijk verfijnd ontwerp dat ongeveer 900 voet lang was ontdekt in een veld aan de rand van Stonehenge, wat bestaat uit 151 cirkels van verschillende grootte. Ongelooflijk, een piloot vloog over ditzelfde veld in de late namiddag en zag niets abnormaals. En dertig minuten later, op zijn terugkeer nam hij deze buitengewone formatie waar.

Dr. W. C. Levengood van het Pinelandia Biophysical Laboratorium in Grass Lake, Michigan had al jaren graancirkels bestudeerd. Zijn wetenschappelijke informatie leidt hem tot het geloven dat gelijkwaardige en geordende invloeden verwikkeld zijn in hun formatie. Hij heeft zijn prestaties geconcentreerd op de mogelijkheid dat het resteffect dat overblijft in de graanformaties gemeten kan worden. In het algemeen heeft Dr Levengood precieze fysieke metingen gemaakt van de stengels, knopen en andere delen van de planten die uit de graanformaties genomen werden en hij heeft die vergeleken met soortelijke metingen van planten van een ander deel van het veld, ver weg van de plaats waar de cirkel zich bevond. Daarbij vergeleek hij ook de kwaliteit van de kiemen van de zaden die genomen werden van de graancirkel en van normale planten.

Zijn bevindingen zijn gepubliceerd in Physiologia Plantarum 92: 356-363, 1994 (een ervaren beoordelend wetenschappelijk tijdschrijft), toont zonder twijfel aan dat er betekenisvolle verschillen zijn tussen de plantenstengels en de zaden die genomen werden van de graancirkel vergeleken met degene die genomen werden van planten in andere delen van het veld. Gebaseerd op zijn recente ervaringen suggereert Dr. Levengood dat de getroffen planten duidelijke tekenen vertonen van blootstelling aan een korte hoge temperatuur, mogelijks veroorzaakt door microgolfstraling.

Klik voor foto's van een typische halm van een cirkelplant tegenover een halm van een controleplant. In deze zelfde groep foto's kan men ook de normale kristallijne structuur van het binnenste van een normale plantcel zien vergeleken met deze van een cel uit een graancirkelplant.

Wat hebben onze natuurkundigen, onze regeringsambenaren en de media gedaan met de gegevens van Dr. Levengood? Zoals gewoonlijk hebben ze het genegeerd.

Wat wil deze boodschap zeggen? Mijn eigen gevoel is dat zij het produkt zijn van een buitenaardse intelligentie en gezonden worden voor een heel bepaalde reden. Er hebben overweldigende veranderingen plaats op planeet Aarde deze dagen (zie veranderingen op Aarde, kosmische cycly en 2012). De stuwkracht achter deze veranderingen kwamen op gang gedurende de jaren 1960 en 1970 en worden steeds sterker tot vandaag. Interresant is dat UFO observaties, graancirkels, spirituele en new age boeken en andere mystieke gebeurtenissen zich gedurende deze periode heel erg hebben doen voelen.

Het gecombineerde effect van deze fenomenen, ook de geŽtste symbolen in de graancirkels sporen de mensheid aan tot een groter spiritueel bewustzijn en een accepteren van intelligent leven buiten ons universum. Er is geen twijfel mogelijk dat ons collectief bewustzijn zich verheft en dat graancirkels een belangrijk deel van het totale proces zijn.

Ik ben er ook van overtuigd dat deze prachtige, symbolische formaties er zijn om ons aan te moedigen om ons te herinneren wie we werkelijke zijn... kinderen van de sterren met een goddelijke erfenis en afkomst. Als we ontwaken naar onze ware spirituele natuur, zal het bewustzijn, van hoe we een verantwoordelijk kosmisch burger kunnen worden, uiteindelijk het belangrijkste worden

Interessante feiten uit een boek genoemd 'Graancirkels' door Carolyn North...

Gedurende de jaren 70 en 1980 waren de graancirkels allereerst afzonderlijke cirkels.

In de jaren 80 nam hun comlexiteit toe tot cirkels in cirkels.

Gedurende de jaren 90 nam hun complexiteit veelvoudig toe met complexe patronen en alle soorten ingewikkelde meetkundige figuren die gevormd werden... met 5 meldingen per nacht in Engeland en honderden verschijningen gedurende het zomerseizoen.

Een minderheid van de gevormde cirkels die voor de grap bedoeld waren zijn makkelijk op te speuren. Het is typisch dat de stengels van de graancirkels die voor de grap gemaakt worden gebroken zijn en het onderliggende geweven patroon van de cirkel (en de tarwe) wat onmogelijk een grap kan zijn ontbreekt.

Er werden bewijststukken gevonden van graancirkels in 26 landen.

Japanese toeristen trokken naar Engeland om te mediteren op een specifiek ontwerp en het ontstond binnen de week in een veld in de buurt.

Het normale patroon dat gezien wordt over de wereld is dat de graancirkels nog steeds in complexiteit gaan toenemen... alsof ze willen zeggen dat het climaxpunt snel gaat komen op planeet Aarde.

Luchtfotos met infraroodfilm tonen dat het grondwater onder een graancirkel opdroogt en dat het verschillende dagen tot een week duurt voor het waterpeil weer normaal is.

In India werden sedert 1986 ongeveer 2000 ontwerpen gerapporteerd.

Er werden ook ontwerpen gevonden in zand, sneeuw, bomen, koren, zonnebloemen en zelfs in blauwebessenstruiken.

Er werden ook cirkels gevonden in ijs!

 

Graancirkels in de United Nations?

Ja, geloof het of niet. In de United Nations organisatie is een heel interessant subcommissie die de vereniging van verlichting en transformatie (S.E.A.T) genoemd wordt. Ze wordt vermeld als een culturele organisatie en was de laatste 50 jaar een deel van de United Nations. Vanaf 1996 werden  verscheidene gechannelde entiteiten uitgenodigd om tot dit commitee te spreken, waar de geest 'Kryon' er een van was (gechanneld door Lee Carroll).


In 1992 presenteerde Richard Hoagland, een adviseur van CBS nieuws, Nasa en andere organisaties, zijn bevindingen aan deze U.N. delegatie over 'Het monument van Mars'. Bovendien hield hij een krachtig wetenschappelijk betoog dat de Aarde en andere lichamen in ons solarsysteem bezocht werden door intelligente wezens van andere werelden.

In 1993 werd Colin Andrews, een wereldexpert op het gebied van graancirkels, uitgenodigd om een presentatie over deze fenomenen te doen bij diezelfde groep. Op 23 april 1999 presenteerde Doug Rogers, een andere bekend expert op het gebied van graancirkels, zijn recente bevindingen aan het S.E.A.T. Ik ging mee met Doug naar de United Nations als zijn gast en zijn presentatie werd heel goed ontvangen.

Onlangs had de geest Kryon interessante dingen te vertellen over de 'dubbele spiraal'graanformatie dat op 17 juli 1996 in East Field bij Alton Barnes in Engeland verscheen. Deze graancirkel, zo'n 600 voet lang lijkt heel erg op DNA. Kryon vertelde ons dat deze en andere cirkels naar ons gezonden worden van degenen die we gaan ontmoeten... en ze kennen al onze biologie. "Zij" zijn niet de 'onbekenden' noch degenen die verwant zijn aan de onbekenden die problemen gemaakt hebben op planeet Aarde met ontvoeringen en soortegelijke dingen. De cirkels zijn van degenen die het werkelijke zaad zijn van ons DNA, degenen die op ons lijken en degenen die waarschijnlijk eeuwen geleden de DNA/biologie in ons primitieve voorvaderen geplant hebben. Deze wezens, die ons gezaaid hebben op planeet Aarde, zijn van een andere plaats in het universum... en ze komen terug.

2500 jaar oude graancirkel bewijzen

Het U.K. dagblad de 'Independent' rapporteert dat een Chinees onderzoeker dicht bij de Mongoolse grens' 2 500 jaar oude steencirkels ontdekt heeft in hetzelfde patroon van de moderne graancirkels. Lees meer over deze fascinerende ontdekking die sterk veronderstelt dat de 'cirkelmakers' hier een lange tijd geleden ook waren.      

Graancirkels gemaakt door rondzwervende bollen?

Een recente studie werd geleid door Dr. Eltjo Haselhoff, een natuurkundige en lid van het Duitse Centrum van graancirkelstudies. Zijn recente graancirkelmetingen tonen dat de energie die gebruikt wordt afneemt vanuit het midden van de cirkel naar de zijkanten... wat erop wijst dat het graan verwarmd werd door een kleine, bolvormige hittebron. Dit begint te ondersteunen wat de andere ooggetuigenverslagen die zeiden dat de graancirkels gemaakt werden door mysterieuze bolvormige bollen die rondzwierven boven de gevormde graancirkel. Dr. Haselhoff probeert een werkend model van zo'n bol te ontwikkelen die deze waarnemingen zal ondersteunen.

Indrukwekkende ontwikkelingen en ET contact

Er waren vijf graancirkels ontwikkeld sinds 1999 die een heel overtuigend verhaal vertellen over een buiten-Aardse afkomst en daarmee betuigen dat het geen grap is, maar dat er een verklaring is voor hun verschijningen. Mijn mening is dat ze collectief samengesteld worden om te laten weten en de mensen er van te overtuigen dat er werkelijk ET contact gemaakt wordt. Toegevoegd aan het gewicht van alle andere aanwijzingen, zullen de ontmaskeraars een moeilijke tijd hebben de komende dagen. Je zal geen graancirkels vinden in het nachtelijk nieuws of in de New York Times. De voornaamste wetenschappers zullen er ook niet durven over spreken omdat ze bang zijn van hun fondsen en jobs. Maar je zal ze af en toe zien op TV programmas die het zien als een grap. Wat ik hier probeer te doen is de feiten voorstellen en ik laat de lezer zelf zijn of haar conclusie hieruit trekken.

Ik wil ook wijzen naar de honderden graancirkels die in Engeland gecreŽerd werden de laatste jaren waarin ook degene zitten die ik hieronder beschrijf. De meeste van de cirkels zijn ongelooflijk mooi en heel ingewikkeld. Om een goed beeld te hebben van deze graancirkels kan je Lucy Pringle's site bezoeken en je zelf de vraag stellen 'Kan dit allemaal een grap zijn?'


De eerste gebeurtenis
East Field Alton Barnes
11/12 juni 1999

Gedurende 1999 werden meer dan 140 graancirkels gemaakt in Engeland. De 'grootste' graancirkel waar ik de aandacht op vestig is een van twee die gemaakt werden in het East field gedurende de avond van 11/12 juni. Er werd gezegd dat dit veld geestdriftig gadegeslagen werd om te zien of er geen graancirkels gemaakt zouden worden tot 2:30 am. Er werd niets gerapporteerd. Dat zou de grappenmakers nog drie uur de tijd geven om een cirkel te maken voor zonsopgang.

De 'grootste' pictogram is meer dan 3 voetbalvelden lang, ongeveer 1020 voet. Het bevat een heleboel ontwerpen en elementen die een terugblik vormen naar de graancirkels die gedurende de jaren 90 gezien werden. Hij bevatte niet een boodschap, maar het kwam eerder over als een kosmisch 'oordeel'.

Klik op een van de volgende kleine beeldjes om een groter beeld te krijgen...

 

    

 

De tweede gebeurtenis

Wakerley, Leicestershire, Engeland 6 juni 2000

Meer dan welke andere graancirkel ooit, trotseert deze alle grappenmakers door een verklaring van zijn bestaan. De reden is, dat de techniek die gebruikt werd om het beeld in het gerstveld te maken totaal anders was van het typisch wervelend effect dat in traditionele graancirkels te zien was. Het beeld was bepaald door planten die 6 inshes korter waren dan de andere planten van het veld! Ofschoon dit kon bereikt worden door een boer die zijn veld op twee verschillende tijdstippen inzaaide om een ontwerp te maken is dit hoogst onwaarschijnlijk. Het zou een tijdrovend proces zijn, en het is zo dat boeren over het algemeen niet houden van graancirkels in hun veld omdat ze vele mensen aantrekken die over hun veld lopen en dan schade berokkenen aan de rest van de gewassen. Bovendien had geen enkele grappenmaker aanspraak gemaakt op de cirkel. Het zou blijken dat dit ontwerp bereikt werd door een methode die een goedgerichte energiebron gebruikte op sommige van de planten en niet op de andere. Er wordt geschat dat de beÔnvloedde kortere gewassen ongeveer 30 dagen achterbleven dan de planten die normale groei vertoonden.

klik op de kleine foto om de grotere foto te zien...

 

Gebeurtenis 3
Milk Hill, Wiltschire, Engeland
13 augustus 2001

De graancirkle die opgemerkt werd in Milk Hill in Wiltshire (Zuid-Engeland) op 13 augustus 2001 werd verwelkomd als de meest ontzagwekkende die ooit gemaakt werd. Hij is samengesteld uit 409 individuele cirkels in een spiraal patroon.      

            The crop circle noticed on Milk Hill in Wiltshire (Southern England) on

      August 13, 2001 is being hailed as the most awesome ever made.Hij werd gevonden in het hart van de graancirkelstreek in het Verenigd Koninkrijk. De enorme grootte en complexiteit van deze formatie is duizelingwekkend. Het werd geschat dat grappenmakers elke dertig seconden een cirkel zouden moeten maken gedurende de nachtelijke uren om dit patroon te creŽren! Het veld waar deze formatie gecreŽerd werd is niet vlak, maar bestaat uit kleine golvende heuvels... En dat maakt het eigenlijk onmogelijk voor grappenmakers om zo'n nauwkeurig ontwerp te creŽren.

Klik op de kleine foto om de grotere foto te zien. De kleine vlekjes die je in het centrum van de cirkel ziet zijn mensen! ...

 

MilkHill-thumb.jpg (3887 bytes)

 

Gebeurtenis 4     

Chilbolton Engeland 13/14 augustus 2000

In de nacht van 13 op 14 augustus 2000 werd er een spectaculaire graancirkel geplaatst in het tarweveld recht over het Chilbolton Radio Telescoop Observatorium dat eigendom is van de regering. Het was een van de grootste en meest ingewikkelde die in 2000 gemaakt werden, met een lengte van ongeveer 200 voet en een breedte van 85 voet. Hoewel zijn echte betekenis pas een jaar later ingezien kon worden doordat twee andere buitengewone graanformaties verschenen in hetzelfde veld... en ze bleken alle drie een verbinding met elkaar te hebben (zie hieronder).

Klik op de kleine foto om de grote foto te zien...

 

Chilbolton1thumb.jpg (5049 bytes)

 

Gebeurtenis 5
Chilbolton Engeland
14 augustus 2001

Gedurende 1974 werd een gecodeerde (binaire) boodschap gezonden van een radio telescoop in Arecibo, Mexico naar een sterrengroep in ons Melkwegstelsel dat M 13 genoemd werd. Het reist vandaag nog ongeveer 160 triljoen mijlen in de diepe ruimte en zal ongeveer aankomen op zijn uiteindelijke bestemming binnen 22 000 jaar. In augustus van het vorige jaar (2001), ontving men veel vroeger dan iedereen verwacht had, antwoord op die verstuurde boodschap van 1974... waarin stond dat een in de buurt zijnde buitenaardse intelligentie het onderschept had. De ontvangst ging misschien even snel als de boodschap verzonden werd, maar de intelligentie wachtte to nu om de boodschap terug te zenden wetend dat we nu beter voorbereid zijn om dit vandaag te ontvangen. Op dinsdag 14 augustus 2001, precies een jaar na de laaste graancirkel gemaakt werd naast het Chilbolton Obeservatorium, werd er een mensachtig gezicht geplaatst in datzelfde veld. Klik op de kleine foto om een grotere foto te zien van dit gezicht en zijn ligging...


cropface.jpg (3642 bytes)

Het 'gezicht'

Ook als een alleenstaande formatie is dit ding spectaculair om vele redenen. Het gezicht zelf, het eerste in zijn soort in de geschiedenis van de cereologie was een heel zeldzaam rechthoekig ontwerp. Om dit beeld te creŽren werden groepen gemaakt van tarwestengels en elke aparte groep werd aan elkaar gemaakt als een geheel terwijl er andere tarwestegels rondom heen gelegd werden om een totaalbeeld te creŽren. Dit is een grondige wzijziging van het traditione cirkelontwerp. Als je goed naar de foto hierboven kijkt zie je dat de donkere randen graan is dat geplet werd terwij de lichtgekleurde stippen rechstaande groepjes graan zijn. Nogmaals... een hoogst onverwachtse, maar heel slimme en effectieve manier om een foto te maken van staande planten. Voor een grafische voorstelling van het pixeleffect klik hier om een grondzicht te hebben van dit ontwerp.

De volgende zondag 19 augustus 2001, werd een ander ongelooflijk ontwerp gerapporteerd in het zelfde tarweveld... en dit is datgene wat echt indruk gemaakt heeft op de experts en de sceptici. Zoals hierboven genoemd, we zonden een codeboodschap door in 1974 naar de M13 sterrengroep. Deze gecodeerde menselijke boodschap werd omgezet in grafische vorm. Het ontwerp at in het Chilbolton tarweveld gezet werd op 19 augustus is bijna een spiegeling van wat we naar de diepe ruimte zonden, met enkele heel belangrijke verschillen... een van deze verschillen is heel ongekend bij de meest intellectuele grappenmaker. Klik op de kleine foto om een grotere foto van dit ontwerp/boodschap te zien...

   

Klik hier voor een grondzicht van het 'boodschap' ontwerp.

Een paar van de ontdekkingen in de boodschap geven aanwijzingen dat het van een Buitenaardse intelligentie kwam. Meer kennis zal naar voren komen als de aanvullende informatie ontcijferd is. Nu wil ik twee van deze ontdekkingen vermelden omdat ze nogal dwingend zijn. Kijk eerst even naar de naast elkaar gelegde verschillende boodschappen hieronder. Zoals je kan zien zijn er een paar overeenkomsten tussen de twee boodschappen. Het zijn de verschillen die opmerkenswaardig zijn... Alsof de ET's willen zeggen dat zij 'anders' zijn op deze gebieden

              

 

  19 August, 2001       16 November, 1974 teruggekeerde boodschap               Arecibo boodschap

                           ontvangen op Chilbolton               uitgezonden vanop Aarde


Het eerste opvallend verschil is dat de DNA streng die zich boven de menselijke figuur bevind in de boodschap van 1974 met de DNA streng boven de menselijke figuur die gemaakt werd in 2001 niet hetzelfde is. Het bijzondere eraan is dat het respectievelijke DNA strengen van de rechter kant van de twee fotos heen verschillend is. In de boodschap van 19 augustus heeft de DNA streng 6 cirkels per draai van het DNA terwijl de boodschap van 1974 er 10 per draai heeft, wat zo is in de DNA die we op planeet Aarde vonden. Heel weinig wereld-klasse moleculaire biologen weten van zo'n op 6 gebaseerd genetisch materiaal en toch wil deze boodschap zeggen dat hun buitenaardse DNA gebaserd is op zo'n moleculen. Het punt is dat geen enkele grappenmaker een op 6 gebaseerde code zou gebruiken om een DNAgelijkende molecule te beschrijven want het is heel raar hier op Aarde en zijn bestaan is alleen gekend door een heel klein aantal moleculaire wetenschappers. Hoewel het in een ander planetair systeem normaal kan zijn.

Het weede opmerkelijk verschil kan gevonden worden aan de bodem van beide foto's (hierboven). In de rechtse foto is er een parapluachtig object boven een hoofdletter 'M'. Dit is een grafische voorstelling van de radiotelescopisch toestel dat de boodschap uitzond in 1974. In het antwoordende deel  van de 'teruggekeerde' boodschap van 2001 lijken de ET's te zeggen dat hun communicatietoestellen anders zijn (zie lager deel van het linkse beeld hierboven) en dit is wat het lijkt. Hier worden de dingen interessant. De pictogram die gemaakt is in hetzelfde tarweveld een jaar eerder is een vergrootte versie van hun communicatie-ontwerp en het is een replica van datgene wat gezien werd in het onderste gedeelte van hun teruggekeerde boodschap naar ons! Grappenmakers zijn niet zo slim of hebben niet zoveel verbeeldingskracht.

Er zijn vele andere interessante vergelijkingen tussen de twee boodschappen. De beste websites die ik gezien heb die het goed beschrijven kan je hier vinden. Een aantal inzichten kunnen genomen worden van deze recente graancirkel ontwikkelingen die het noteren waard zijn. Het zijn...

Technieken... Er werden 3 verschillende technieken zijn gebruikt om fotos te maken van de graancirkels. Eerst is er het traditioneel graan ontwerp, het tweede is de 'vertraagde' groeimethode en het derde is de pixeltechniek, waar sommige platen liggend en andere staand voorgesteld worden.

Tijd... De graancirkel van 13/14 2000 in Chilbolton was exact een jaar voor het 'gezicht' gemaakt in hetzelfde tarweveld.

Chilbolton... met security cameras die het observatorium in de gaten hield, sommige van hen waren duidelijk gericht op het aangrenzend tarweveld, en niemand is naar voor gekomen om te zeggen: 'Hier zijn video-opnames van de grappenmakers die deze graancirkels gemaakt hebben.'

DNA... Als een getraind natuurkundige (mijn Ph.D graad is in biochemie) vind ik het moeilijk te geloven dat grappenmakers iets wisten van de op zes gebaseerde nucleaire DNA strengen om genetisch materiaal mee te beschrijven. Enkel een paar moleculaire biologen weten dit.

Het 'gezicht'... een pixel ontwerp maken in een veld vol planten zou heel moeilijk zijn voor grappenmakers om te doen. Het kan alleen met lucht hulp zoals een nachthelicopter met een tweewegs communicatiesysteem. Ik twijfel hieraan dat dit kan nabij een regeringsgebouw.

Schotel symbolen... Het verschil tussen het Arecibo Radio Astronomy ontwerp en degene die terug kwamen op 19 augustus is heel overtuigend...

speciaal omdat een jaar eerder hetzelfde ET communicatieontpwerp gecreŽerd werd als een cirkelontwerp in hetzelfde Chilbolton tarweveld. De verbinding is treffend.

Orientatie... De orientatie van de boodschap van 19 augustus in het tarweveld wijst direct op de schotelantenne die in het Chilibolton observatorium staat, als om te zeggen...' we richten deze boodschap rechtstreeks op jou. Waarom herkennen jullie ons niet?'

Grappenmakers... geen enkele grappenmaker is naar voor gekomen en heeft aanspraak gemaakt op deze graancirkels.

Dit waren 10 echt interessante jaren in de geschiedenis van de graancirkels. Iedereen die ze bestudeerd heeft zal je zeggen dat ze in deze 10 jaar groter en veel complexer geworden zijn. Het lijkt alsof ze evenwijdig komen met de veranderingen die op planeet Aarde plaatsvinden. Het jaar 2001 was een echte nieuwe koers op de manier dat de boodschappen stoutmoediger geworden zijn en minder moeilijk te vertalen. Ik twijfel er niet aan dat ze kwamen van een welwillende buitenaardse intelligentie die probeert ons bewustzijn uit te breiden zonder zich te bemoeien met onze vrije wil. Ik vermoed dat gedurende het jaar 2002 en verder, deze boodschappen nog dwingerder zullen zijn, als meer van ons de hand uitstrekken naar deze wezens met liefde in ons hart. Weldra zal de schaal kantelen naar degenen die 'weten'. De oude dagen van leugens zijn geteld. Aquarius zal niets anders dan de waarheid toelaten.

Ik wil Doug Rogers danken die het centrum voor graancirkelstudie (USA) leidt voor zijn inzichten en commentaar bij de voorbereiding van deze mededeling.

  Graancirkellinks (allemaal Engelstalig)

graancirkels in 2002

Lucy Pringle's fotocollectie

The Crop Circle Radius- mooie fotos!

Graancirkels en spiritualiteit 

Temporary Temples

The Crop Circular

Search For Crop Circles

Karinya's Crop Circles And Spirituality

Visit The Barge - The Hangout For Croppies!

 

 Home