Make your own free website on Tripod.com

Boeken & tapes die me hebben doen nadenken en me hielpen afvragen wie ik werkelijk ben

Img53a.gif (705 bytes)

Img53a.gif (705 bytes)

 

"Seth Speaks: The Eternal Validity of the Soul"

"Seth spreekt: De eeuwige deugdelijkheid van de ziel" door Jane Roberts

 

Dit was het eerste 'New Age' boek dat ik las. Ik deed mijn oogkleppen af en begon aan mijn spirituele pad. Het concept dat voorgesteld wordt door Seth nam veel van mijn 'vals geloof' weg en veranderde hen onherkenbaar. Seth indentificeert hemzelf als een "persoonlijkheidskernenergie die niet langer gefocust is op onze driedimensionale realiteit."

Hij bespreekt een breed bereik van gespreksonderwerpen die dingen zoals voorbije levens, multi-dimensionaal bestaan, re´ncarnatie, de onsterfelijkheid van onze ziel, enz. Dit boek heeft miljoenen exemplaren verkocht en werd in vele talen vertaald. Het laatste wat ik hoorde is dat de handgeschreven nota's van Seth's gechannelde informatie blijvend tentoongesteld worden aan de Yale Universiteit.

 

"Conversations with God, Book I"

"Gesprekken met God" door Neale Donald Walsh

Dit boek werd in New York snel een bestseller en stond 4 Ó 5 jaar in die lijst. Er werden wereldwijd al 4,5miljoen exemplaren van verkocht. Het is het beste boek dat ik ooit gelezen heb (acht keer). Er staat zoveel waarheid en wijsheid in over wie we werkelijk zijn en waar ons bezoek op planeet Aarde om draait. Boek II en III zijn zijn ook excellent.

 

"The Calling"

"De oproep" van Amitabh gechanneld door Rasha

Ik las dit recent gepubliceerd boek tijdens 2001 en ik wijdde een hele pagina van mijn website aan dit boek. "De oproep" had een diepgaand effect op mij omdat de wijsheid en de waarheid die in deze channelings gevonden wordt bedoeld zijn voor degenen die serieuze innerlijke verandering en spirituele ontwaking meemaken in hun leven. Als je geleidelijk aan ontwaakt of als je levensdraaiboek totaal onverwachts veranderd is, als je je niet langer deel voelt van de ÚÚnstemmige realiteit zal dit boek je helpen om te begrijpen wat er gebeurd is en waar je voor staat. Ik heb het al verschillende keren gelezen en zal het nog steeds op geregelde basis herhalen.

 

"Flight into Freedom"

"Vlucht naar de vrijheid" door Eileen Caddy en Liza Hollingshead

Dit is het meest inspiratievolle verhaal dat ik ooit gelezen heb over een vrouw en haar ongelooflijke geloofstest in God, ondanks een leven vol spirituele crisis en hoge eisen stellende ervaringen. Op het einde geeft ze het allemaal over aan God, wat uiteindelijk haar spirituele vrijheid bracht die we ooit allemaal zoeken.

 

"The starseed Transmission" "De sterrezaad overbrenging"

"Vision" "Visioen"

"Starseed, The Third Millennium" "Sterrezaad, het derde millenium" van Ken Carey

 

Ik vind dat deze drie boeken de verfijnste gechannelde wijsheden en inzichten bevatten die nu beschikbaar zijn. De informatie waarin ze voorzien geven ons een uitstekend idee over waarom we op deze planeet zijn, hoe we hier kwamen en het belangrijkste, wat we mogen verwachten van het jaar 2011. Er zijn verschillende heel grote gedachten uitgedrukt in deze boeken. Ik heb ze heel vaak gelezen en ervan genoten.

 

"Twin Souls and Soulmates"

"Tweelingzielen en zielemaatjes"  St Germain werd gechanneld door Azena Ramanda en Claire Heartsong

 

"Tweelingzielen: Een gids om je ware spirituele partner te vinden" door Patricia Joudry en Maurice Pressman, M.D.

 

"Soulmates" "Zielemaatjes" door Jesse Stearn

Deze boeken zijn uitstekende hulpmiddelen om het concept van tweelingzielen en zielemaatjes te begrijpen. Ik geloof dat ze ons inspireren om serieus na te denken over een nieuw soort langdurige spirituele relaties met elkaar die bestemd zijn om het oude concept van een huwelijk te vervangen, wat niet zo goed meer werkt. Kijk maar eens naar het scheidingscijfer van 50 procent. Ik geloof dat tweelingrelaties binnenkort de norm zullen worden voor alle man-vrouw vervullingen, als we in het nieuwe Aquarius tijdperk stappen.

      .

"Many Lives, Many Masters" "Vele levens, vele meesters" door Brian Weiss, M.D.

Een uitstekend boek dat meer dan twee miljoen exemplaren verkocht in 26 verschillende talen. Dr. Weiss, een hoogst vermaard psychiater, startte op een dag met hypnose bij een patiŰnt en die begon zich vorige levens te herinneren. Hij was zo onder de indruk door wat gebeurde dat hij er, na een paar jaar aarzeling, mee in het openbaar kwam. Als je ge´nteresseerd bent in het fenomeen van voorbije levens is het boek van Dr. Weiss prachtig boek om mee te beginnen.

 

"Out on a Limb"... de video van Chirley MacLaine

Deze video is een bewerkte versie van de vier uur durende TV special die ze geproduceerd heeft en die gebaseerd is op haar bestseller met dezelfde naam. Hij is verkrijgbaar bij de meeste Blockbuster videowinkels. Het gaat over de persoonlijke zoektocht van Ms Maclaine naar God, naar de waarheid, naar de betekenis van haar leven en haar spirituele ontwaking. Ze is een merkwaardig moedige geest die alles kon verliezen toen ze haar verhaal in het openbaar bracht. Sindsdien werden miljoenen mensen ge´nspireerd om hun eigen spiritueel pad te volgen daardoor. Het mooie van dit verhaal is dat het zoveel verschillende dingen bestrijkt, van synchrone gebeurtenissen, spirituele waarheden, persoonlijke gidsen, re´ncarnatie, voorbije levens, astraal reizen, UFO's, spirituele krachten, enz. Ik kijk er regelmatig naar.

 

"Ishmael" door Daniel Quinn

LERAAR ZOEKT LEERLING
Moet een ernstig verlangen hebben om de wereld te redden. Persoonlijk soliciteren

"Het was een drielijnige advertentie in de persoonlijke afdeling, maar het ontketende het avontuur van een leven..." Zo begint het award winnende boek van Ishmael dat zo levendig weergeeft hoe de hebzucht, de arrogantie en de oneerlijkheid van de mensheid  planeet Aarde vernietingt. Dit boek zou door iedereen gelezen moeten worden. Het zal je niet fier maken, maar het zal je serieus inspireren om je houding te veranderen tegenover het milieu en Moeder Aarde.

 

"The P'taah Tapes: An Act of Faith"

"The P'taah tapes: een handeling van vertrouwen" gechanneld door Jani King

P'taah is een prachtige en wijze geest die praat over de grote veranderingen die komen voor de mensheid en onze planeet Aarde. Zijn benadering is liefdevol en bezorgd en zijn woorden creŰren een diepe weerklank van mededogen die er altijd het juiste gevoel aan geeft. Het is een heel mooie en waardevolle wijsheid over de komende veranderingen.

 

"Life After Life""Leven na het leven" door Raymond Moody, M.D.

Er werden meer dan drie miljoen exemplaren gedrukt van dit boek. Het was het eerste boek dat het fenomeen van bijna dood ervaringen op een wetenschappelijke maar verstaanbare manier beschreef. Voor iemand die zich afvraagt wat er na de dood komt en wat de gevolgen zijn is dit een must.

        

"We Donĺt Die" "We sterven niet" door Joel Martin en Patricia Romanowski

Dit is een nationale besteller over een merkwaardig man die George Anderson heet en zijn gesprekken met de 'andere kant'. Het geeft de lezer een heel goede kijk op wat eeuwigheid is en het wijst erop dat alles wat gebeurt in ons leven een mening en een doel heeft. Hij is een buitengewone en hoogbegaafd individu die het leven van vele mensen be´nvloedt heeft.

 

"I Come as a Brother" "Ik kom als een broer" door Bartholomew

"De spirit "Bartholomew' is echt wonderbaarlijk, liefdevol en een bron van veel universele wijsheid en inzichten. Hoofdstuk 7 en 8 zijn prachtig als het gaat over het omgaan met onze angsten en het evenwicht tussen verschillende energieŰn zoals het mannelijke en het vrouwelijke. Hij is zo'n prachtige metgezel langs het levenspad en de spirituele ontwaking.

 

Vervolg favoriete boeken en tapes...

 Email    ~ Home