Make your own free website on Tripod.com

- DE DONKERE NACHT VAN DE ZIEL -

 

PERSOONLIJKE ERVARINGEN

 

Augustus 2000

Mens zijn is niet gemakkelijk. Voor de incarnatie zijn er moedige geesten die beslissen om speciale uitdagingen aan te nemen terwijl ze in een lichaam zijn om te helpen bij de groei en de ontwikkeling van de spiritualiteit... liever dan een gemakkelijker, minder lonend pad. Ik heb zo veel bewondering voor deze personen dat ik een deel van deze website aan hun persoonlijke ervaringen wil wijden. Misschien kunnen ze dienen als deel van een bruikbaar steunend netwerk. De verhalen hieronder zullen inzichten, leiding en inspiratie bevatten voor ieder van ons die in de 'donkere nacht' zitten of gezeten hebben. Als er anderen zijn die hun persoonlijke spirituele crisis ervaringen hierbij willen voegen zend me dan aub een email.

Het verhaal van Pam

Het verhaal van Henry

Het verhaal van Argennon (uit Singapore)

Gedicht over de Donkere Nacht, door Christine

Margaret's verhaal (uit Australië)

Sharon's verhaal (uit Groot Brittanië)

Er komen nog andere...

Hieronder staat een citaat uit 'Flight Into Freedom" "Vlucht naar de vrijheid" van Eileen Caddy. In dat boek beschrijft de auteur hoe ze voortdurend getest werd door God tot aan het punt waar ze haar gevecht wou opgeven bij wijlen... maar op een of andere manier vond ze toch de kracht om verder te gaan. God verliet haar nooit. Om haar op weg te helpen kreeg ze veel liefdesboodschappen, steun en leding door onze Bron. Hier is één van hen. Het is van toepassing voor iedereen die door de 'Donkere nacht' gaat.

      

"Mijn geliefde kind, probeer een patroon te zien van alles wat nu gebeurt. Elke ervaring, elk visioen, elke openbaring komt van Mij en is gegeven met een duidelijke reden. Misschien zie je deze reden nu niet, misschien  twijfel je nu aan je eigen verstand. Leer met alles om te gaan. Bied geen weerstand. Wees nergens bang van. Je geloof in mij wordt getest; je moet uitvinden waar je veiligheid ligt. Alleen je relatie met Mij telt. Leg je hele leven in Mijn handen. Ik ben je enige zekerheid. Laat Me je gids zijn en weet dat, hoe kronkelend de weg ook is, alles perfect op zijn plaats zal vallen."

Een boodschap die gegeven werd aan Eileen Caddy... door God
"Flight Into Freedom" "Vlucht naar Vrijheid"

Terug     Home