Make your own free website on Tripod.com

EEN UNIVERSELE WAARHEID...

 

Emotionele energie is de 
grote aantrekkingskracht

 

 

Je bent gevuld met energie. In feite ben je energie.

 

Het gaat verder dan je lichaam in de vorm van het electromagnetisch veld of aura die zich buiten ons uitstrekt naar afstanden die veel verder gaan dan we nu weten.

 

 Hoe voelen we dat iets of iemand die onmiddellijk energie schept waardoor ons auraveld erin betrokken is?

 

Hoe vaak heb je iemands positieve of negatieve emoties gevoeld?

 

Wanneer deze gevoelens opkomen, beginnen onze eigen zelfde emoties te handelen als een sterke magneet. Maar, in dit voorbeeld trekken ze niet het tegenovergestelde aan.

 

Eerder het tegengestelde, ze zullen deze gevoelens aantrekken, of die nu van mensen of van omstandigheden komen die dezelfde zijn en proberen de tegenovergestelde terug te drijven.

 

Als we een lading liefde en vreugde loslaten, worden deze gevoelens door ons auraveld gezonden om gelijksoortige energieŽn aan te trekken van ergens anders.

     

Vroeg of laat zal het omgekeerde gebeuren en zal de ontvanger van de positieve gevoelens of omstandigheden zijn weg terug vinden naar de aantrekkelijke bron die ze in de eerste plaats gecreŽerd heeft.

 

Terzelfdertijd worden negatieve trillingen van angst en woede intuÔtief aangevoeld  als vreemd en onnatuurlijk.

 

Het tegenovergesteld is ook waar.

 

Als we boos of bitter zijn, trekken we ook mensen en dingen aan in ons leven die hetzelfde voelen.

 

Deze waarheid is heel eenvoudig... we trekken aan wat we voelen. Met andere woorden: we zijn wat we denken en we brengen deze energieŽn naar ons toe.

   

Terug      home