Make your own free website on Tripod.com

EEN UNIVERSELE WAARHEID...

  We zijn allen EEN in God

De oude mystici leerden dat alle dingen in het universum of het nu het kleinste waterstofatoom is, de sterren, de planten, de dieren of wijzelf, we zijn allemaal intiem met elkaar verbonden door Al Dat Is in een ongebroken geheel.

Er is een onzichtbaar energieveld dat al de puntjes van deze eenheid met elkaar verbindt zodat er een heel krachtige waarheid ontstaat.

De wet van oorzaak en gevolg gebruikt dit schijnbaar transparant netwerk om de emoties en gevoelens die we uitzenden in de wereld rondom ons te verspreiden

Met tijd zal dit uiteindelijk zijn weg terug naar ons vinden in gelijkende vorm (effect)

Er is hier ook meer.

We doen voortdurend dingen voor onszelf die ons gelukkig kunnen maken of boos, bitter, blij en zo meer.

Alles waar we mee verbonden zijn voelt de energietrillingen die we scheppen.

Als een mooie bloem de geest van een mens in één deel van de wereld opheft, zullen we allemaal delen in deze ervaring en de vreugde op een bepaald vlak voelen.

De bloem voelt het ook... en daardoor God ook.

Wanneer duizend mensen in meditatie zijn en hun geest en hart concentreren op vrede en harmonie voelen we dit mee.

Als we allen zouden mediteren op liefde op hetzelfde moment zou het geschapen gevoel diep trillen doorheen het universum en gevoeld worden door anderen.

Er is een andere versie van dezelfde gedachte. Wat we doen voor de ander doen we voor onszelf. Het werkt op dezelfde eenvoudige waarheid "Wat we erin stoppen komt naar ons terug."

Uiteindelijk zullen we ons ten volle realiseren dat alles in het universum met elkaar verbonden is en voor altijd onafscheidelijk van onze Bron.

We zijn allen EEN.

Terug      home