Make your own free website on Tripod.com

De spirituele 

familie

      "Nu zal de broederlijke en zusterlijke geboorte van zielemaatjes de mensheid op deze planeet leiden naar een tijdperk van super bewustzijn... Deze jonge mensen zullen je naar je vrijheid leiden. Ze zullen je leren om weer jong te zijn, hoe terug te leven en te spelen."

 

St. Germain

Tweelingzielen & Zielemaatjes

 

Wanneer twee personen in een spiritueel parterschap zijn bestaat er kans dat zij een kostbare ziel in deze wereld willen brengen. Deze keuze zal niet gemaakt worden bij een toevallig kopje koffie 's morgens en ze zal ook niet gemaakt worden door sensuele lichamelijke verlangens. Het zal allemaal op een hoger niveau beginnen die zijn oorsprong vind in hun zielen.

    

Het spirituele koppel, of ze nu zielemaatjes zijn of tweelingzielen, zal weten dat het belangrijk is dat ze beiden in overeenstemming met hun kinderen moeten staan. En dat ze gedurende dit leven hun rol van ouders willen opnemen. Ze zullen ook weten dat er een diepe spiritueel band en doel zal zijn in de relatie met hun kinderen. Dat doel kan karma zijn die geheeld moet worden vanuit vorige levens. Of misschien willen de parters dienen als gids of leraars zodat hun kinderen groeien in liefde en spiritueel bewustzijn.

 

De dingen veranderen dramatisch op planeet Aarde deze dagen. Innerlijke verandering en transformatie gebeurt overal. Miljoenen en miljoenen rusteloze mensen zijn op zoek naar antwoorden en ontdekken dat God in hen is.

 

De nieuwe wijsheid en universele waarheid die spirituele koppels wakker maakt om in hun relatie met elkaar uit te breiden en ook in de relatie met hun kinderen.      

Het is de lijm die bekrachtigt op manieren die we nog niet volledig verstaan en waarderen. Hun kinderen zullen op hun beurt groeien in volwassenheid met nieuwe spirituele idealen en vooruitzichten zoals ooit hun eigen kinderen. Dat zal een positieve verandering brengen op deze planeet die moeilijk te meten is in menselijke termen.

 

Wanneer koppels in het groter weten komen dat hun familie-eenheid gevormd werd voor de incarnatie zal hun kind-gericht vooruitzicht meer en mee heilig worden.

Hier zijn een paar suggesties die de basis kunnen vormen voor een spirituele familie....

 

Voor de conceptie zal het koppel meditaties doen die gedachten van liefde naar het kind zenden die wil komen.

 

Het spirituele koppel zal hun seksualiteit vieren met een diepere intensiteit, op fysiek en zielevlak, omdat alles mening en betekenis heeft.

 

De verbinding met de ziel van het kind zal door gaan bij de conceptie en tijdens de volledige periode van de zwangerschap.

 

Terwijl het lichaam van de ziel ontwikkeld in de moederschoot zullen de ouders kosmische muziek  spelen die zachte vibraties van liefde en vrede naar het kind stuurt.

 

De lichaamstempel van de moeder zal gevuld worden met gezond voedsel en vloeistof, om de vrucht totaal te voeden.

    

De ouders zullen praten met het kind en zijn ziel geruststellen met liefde, mededogen en aanmoediging, wetend dat het niet gemakkelijk is om het Aardse plan te bezoeken.

   

 

De kamer van het kind zal gebaseerd zijn op de kleuren van de chakra's om zijn verband met de spirituele wereld te steunen.

 

Diezelfde kamer zal wandschilderijen hebben van sterren en andere hemelse figuren. Er zal muziek gespeeld worden die de ziel kalmeert. Regelmatig branden ierook van salie en het gebruik van kristallen zal de kamer bewaren tegen negatieve energie.

 

Als het kind komt weten de ouders dat het puur en onschuldig is.

 

Zij zullen er op toezien dat het kind niet de valse dingen leert waar zovelen zich mee verbonden hebben en daardoor een leven leiden die gebaseerd is op angst.

 

De spirituele ouders zullen een ceremonie uitvoeren om de komst van hun kind te zegenen en zijn ziel op Aarde te verwelkomen.

 

De moeder en de vader zullen elke dag mediteren met het kind tegen hun hartchakra.

 

De ouders zullen het kind door de jaren heen leren over het universum, de sterren, de planeten de oude mysteriŰn en de universele waarheden.

 

Er zal geen godsdienst, geen angstige dogma's, geen valse geloven geleerd worden aan het kind. Ze zullen vervangen worden door de waarheden van onbaatzuchtige liefde, vergevingsgezindheid, mededogen, nederigheid en dienstbaarheid.

Het kind zal bewust gemaakt worden op de heilige relatie die het heeft met de planete en elk levend organisme.

De televisie zal niet vaak en heel bewust geselecteerd worden gedurende het leven van het kind.

 

Muziek en andere media die geweld, egoisme, zelfbevrediging of die de illusie van de materialiteit aanmoedigen zullen het kinds onschuld niet be´nvloeden

   

De familie zal samen mediteren. Of misschien zullen zij yoga of een andere techniek beoefenen om de stroom van positieve energie te vergemakkelijken en hun lichaam-geest-ziel geheel in balans te houden.

 

Hun huis zal regelmatig gereinigd worden met de hulp van kristallen, salie en andere dingen om negatieve energie en andere ongewenste invloeden te verdrijven.

 

Hun kind zal geleerd worden over spirituele relaties en de waarde van dit soort verenigingen.

 

Het kind zal geleerd worden dat seksualiteit heilig is en dat er niets is om zich over te schamen.

 

Het kind zal geleerd worden dat alles op planeet Aarde een familie is, dat er geen gescheidenheid is van God of van elkaar. Dat we allen EEN zijn.

 

Het kind zal geleerd worden om zijn mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht te houden en waarom.

 

Als het kind opgroeit tot volwassene zullen deze lessen invloed hebben op zijn gewaarwordingen, wat zijn handelen zal be´nvloeden.

 

Het kind zal groeien en meer en meer beseffen dat de relatie dat hij met alles heeft het enige is wat telt. En dat alles komt van de oneindige, onvoorwaardelijke eenheid.

 

Er zal een heleboel hart en verlangen nodig zijn om een familieleven te hebben op deze suggesties. De kinderen zullen van tijd tot tijd de meeste moed hebben. Vele van de kleintjes die vandaag naar planeet Aarde komen zullen de weg vrijmaken voor deze nieuwe spirituele grens. Ze weten op een hoger niveau dat het zo moet zijn. Ze zijn ontvankelijker voor voor die dingen dat we ons kunnen voorstellen. 

 

terug    Home