Make your own free website on Tripod.com

 

 

 

ONS MYSTERIEUS DNA

HOE VONDEN 223 ONVERKLAARDE GENEN
HUN WEG IN ONS DNA?

HOE EINDIGDEN WIJ, ONZE GEESTEN,
IN HET FYSIEK LICHAAM
D
AT WE NU BEWONEN?

 

Recent werd een verbazingwekkende ontdekking aangekondigd door natuurkundigen die het mysterie van de menselijke geofysie... van de totale DNA genetische code die alles over onze fysieke make up bepaalt. Dit ingewikkeld materiaal wordt niet alleen in elke cel van ons lichaam gevonden maar in alle levende dingen. Ik wordt opgewonden door dit soort informatie. Mijn doctorale graad is biochemistrie en ik kan de gevolgtrekkingen van dit soort ontdekkingen waarderen, speciaal als er iets hoogst ongewoons gebeurt.

Eenvoudig gezegd, men kan denken over ons DNA als aan twee strengen van een parelsnoer die rond elkaar gedraaid zijn, waarvan elke parel een 'geen' vertegenwoordigt van wat je bent. Eťn geen kan bijvoorbeeld de kleur van je ogen uitmaken, een andere geen kan uitmaken welk soort proteÔne deel uitmaakt van je hartspier, een andere geen beÔnvloedt bijvoorbeeld de structuur of kleur van je haar, enzovoort.

Elk deel van je lichaam kan opgespoord worden door de genen die jou bepalen wanneer ťťn zaadje van je vader de helft van het parelsnoer zich verenigt met een van je moeders eitjes die de andere helft bevat. Op dat heilige moment bepaalt de combinatie van de twee DNA helften alle informatie die nodig is om jou te bepalen, om je te creŽren en jou in stand te houden.

De DNA volgorde van vele andere levensvormen werden reeds omgzet in code, gerangschikt van eenvoudige bacteriŽn tot nu ook mensen inbegrepen.

Natuurkundigen waren enthousiast over al deze nieuwe informatie over de mensheid want nu kon de DNA code van de mensheid vergeleken worden met de codes die gevonden werden in andere levensvormen. Een van hun doelen was om een idee te hebben hoe we (ons fysiek lichaam) ontwikkelden. Hier zijn een paar van de wonderbaarlijke inzichten die we kregen door deze prestaties...

Een kleine fruitvlieg heeft 13 601 genen.

Het blijkt dat wij mensen ongeveer 30 000 genen hebben, niet de 100 000 tot 140 000 die de genenonderzoekers verwacht hadden, aangezien we veel verder ontwikkeld zijn dan andere levensvormen.

Er is nauwelijks enige uniekheid in de menselijke genen ... onze genen zijn bijvoorbeeld dezelfde als 99% van degene die gevonden werden in chimpansees en 70% gelijkaardig aan die van de muis.

Vele menselijke genen hebben gelijkende of dezelfde functie van genen die gevonden werden in andere levende organismen, zowel ingewikkelde als eenvoudige.

Al deze informatie die vandaag beschikbaar is over DNA leidt natuurkundigen tot de besluit dat er een gemeenschappelijke genenbron was voor het DNA dat zijn weg gevonden heeft in elk levend ding op deze planeet.

Door de eeuwen heen werden de levensvormen ingewikkelder en hoger ontwikkeld door meer en meer van de beschikbare, originele genen van eenvoudige organismen toe te voegen, waarvan sommigen veranderingen ondergingen in de tijd. Dit alles bereikt zijn toppunt in de uiteindelijke verschijning van de Homo sapiens... ons dus.

Men kan zeggen dat ons DNA op vele manieren een mengsel is van al het andere DNA dat bestaat ... met een grote uitzondering.

Hier is het deel waarover de beste natuurkundigen in de wereld struikelen... Er zijn 223 genen in de menselijke DNA code die niet gevonden werden in elk ander levend wezen waarover studie gemaakt werd. Met andere woorden, het blijkt dat we niet wezenlijk bestaan uit het pakket van genen van elk ander levensvorm op deze planeet.

Dit roept een heel duidelijke vraag op. Waar komen deze 223 onverklaarde genen vandaan? De beste van onze natuurkundigen kunnen zeggen dat ze van een 'zijdelingse' bacteriŽle infectie komen ergens in ons ver verleden. Anders gezegd, deze mysterieuze genen werden plotseling ingeplant in de DNA code van onze voorouders door een bacteriŽle infectie. Laat mij er hier even tussenuit trekken. Dat wil zeggen dat jij en ik het resultaat zijn van een bacteriŽle infectie!

Laat ons creatiever en onze geest openen. Is het mogelijk dat gevorderde wezens duizenden jaren geleden deze planeet bezochten en deze 223 genen in onze voorouders DNA vlochten? Lach niet. Dit is niet zo vergezocht als het lijkt.

De hedendaagse natuurkundigen doen gelijkaardige genetische manipulatieproeven. In de bijlag is er bewijs die het concept van 'zijwegen' vlechtwerk steunt. Een deel daarvan kan teruggevonden worden op de duizenden kleitabletten die achtergelaten werden door de oude Sumerianen(50) die ongeveer 6000 jaar geleden leefden. Degenen die het nog niet gedaan hebben raad ik aan het boek van de wereldklasse geleerde Zachariah Sitchen te lezen 'Genesis(23) Revisited.'

Sitchen zal je vertellen dat de genetische code van onze voorouders 'aangepast' werd door buitenaardse bezoekers aan deze planeet ongeveer 300 000 jaar geleden. Er is bewijsmateriaal die deze mededeling bevestigt.  Recent werd het DNA van mannen en vrouwen van overal op de wereld door natuurkundigen bestudeerd in twee verschillende studies in een poging om hun spoor te vinden in een gemeenschappelijke bron. Hun bevindingen zijn sindsdien gepubliceerd in verschillende prestigieuze natuurkundige publicaties over de hele wereld.

De natuurkundigen toonden aan dat men het origine van onze DNA kon opsporen tot op een punt ongeveer 300 000 jaar geleden, wanneer de originele 'Adam' en Eva' bestonden. Blijkbaar waren zij de meest nieuwe mannelijke en vrouwelijk mensen die onze rechtstreekse voorouders waren. Niet de symbolische Adam en Eve die genoemd werden in de bijbel.

Ik voor mij geloof dat het goed mogelijk is dat de 223 mysterieuze genen die hun weg gevonden hebben in onze DNA code een resultaat zijn van buitenaardse beÔnvloeding.

Deze ontdekking en andere informatiebronnen doen twee heel intrigerende vragen oprijzen. Hoe kwamen wij (onze geest-ziel vormen) in een fysiek lichaam van wie het DNA deze 223 onverklaarbare genen bevatten en wat doen we hier in zo'n lichaam op planeet Aarde?

Ik heb heel veel nagedacht over deze vragen voor een hele tijd. Tenslotte zit ik in zo'n lichaam dat deze mysterieuze genen bevat en ik wil meer weten over mijn kosmisch erfgoed.

Hier is de beste informatie die ik nu kan voorzien. Het is onnodig om zeggen dat mijn wetenschappelijke gelijken me zouden aftuigen als ze de bron van mijn informatie zien hieronder. Hoewel, mijn wetenschap is vandaag meer een evenwicht tussen het bekende feiten en wat goed 'voelt' voor mijn intuÔtie. Soms reikt mijn verbeelding tot aan het breekpunt, maar ik kan de mogelijkheden niet ontkennen. Ik geloof dat het Einstein was die ooit zei dat ware intelligentie start met een open geest.

 

Edgar Cayce

Edgar Cayce(140), waar ik een groot respect voor h em, zei dat de mensen zo'n 10 000 000 jaar geleden voet op deze planeet gezet hebben. Hier is geslecteerd commentaar uit een paar van zijn trance-doorgaven, sommige werden gegeven als een life reading aan indivuduelen, terwijl anderen gegeven werden als algemene boodschap. (ik vind het werk van Edgar Cayce heel moeilijk te vertalen omdat hij vaak in beeldspraak sprak en de zinsbouw kan heel verschillend zijn met wat hij in werkelijkheid zei (noot van de vertaler))

"De eerste mensen die gescheiden waren in groepen en families leefden in het land dat nu gekend is als Utah of Nevada... Het wezen ontwikkelde zich en gaf veel aan de mensen die in dat land zouden slagen, en in de ruÔnes die gevonden werden in de grotten en holen in het noordwestelijke deel van New Mexico kan men sommige van de tekeningen zien die het wezen maakte, sommige werden tien miljoen jaar geleden gemaakt." (2665-2, 17 juli 1925)

"De conditie van de oppervlakte van de aarde en de positie van de mens in het aardse plan hangen heel erg aan elkaar, want de veranderingen die sinds die tijd, kwamen vaak door de indaling van de mens. Vele landen zijn verdwenen, vele zijn ontstaan en opnieuw verdwenen gedurende deze periodes. In al die tijd verschenen alleen al de landen die gekend zijn als de Sahara, Tibet, MongoliŽ, CaucasiŽ en Noorwegen in AziŽ en Europa, die in het zuidelijke Cordilleras en Peru in het zuidwestelijke halfrond en de plaat van het (huidige) Utah, Arizona, Mexico... Het aantal menselijke zielen zal tegen dan ongeveer honderd dergtig miljoen zijn... De periode in de wereldse geschiedenis van de huidige tijdsmens vergelekenmet een half miljoen jaar geleden..." (5748-1; 28 mei 1925)

De volgende tijdsperiode die vermeld werd door Caycy gedurende het menselijke bestaan op aarde was ongeveer 100 000 jaar geleden tijdens de tijd van Atlantis. Dat laat een grote opening in tijd waar we geen informatie over hebben over vroegere menselijke activiteit op planeet Aarde.

Heeft Edgar Cayce ooit melding gemaakt van buitenaardsen? Ja, dat deed hij. Hij gaf een reading voor een van zijn patiŽnten, die blijkbaar leefde gedurende de tijd van de Maya's. In trance beschreef hij de veranderingen op aarde en noemde de 'bezoekers.' Cayce zei:

"Het was net voor die periode wanneer deze uit het zuiden kwamen, en dat was het begin van het zich ontvouwen van het begrip dat er andere delen van hetzelfde land werden bezocht door andere werelden of planeten... " (1616 - 1:27)

 

Nancy Red Star

Het volgende uittreksel werd genomen uit de achterkant van het recente boek "Star Acestors" van Nancy Red Star, een dochter van de Cherokee...

"De scheppingsverhalen van het Indiaanse volk zegt: 'Wij komen van de sterren'; bewijzen over het Indiaanse contact met ETs werd gekerfd in de rotsen en schuilplaatsen, uitgewerkt in heilige dansen, en geregen op kralen gedurende meerdere duizenden jaren. In de tempelrituelen van de Maya's, in het zegenen van tabak, in graancirkelformaties en in gyroglyfen, gaat het contact verder."


Verdere informatie die op de achterkant staat is "een 'hemeloudste' die gevonden werd in elke Indiaanse cultuur die een onderdeel is van het Pan-Amerikaanse genesis verhaal van gedeelde verbinding met buitenaardsen.

Deze Sterre Wezens zullen een noodzakelijke rol spelen bij het huidige kruispunt in de Aardse geschiedenis.

Dit boek is gevuld met de wijsheid van vele Inheemse Amerikanen die wijzer, bewuster en meer ontwikkeld zijn dan je zou denken. Zij leggen de nadruk op hun kosmische erfenis, speciaal met de Pleiaden. Ze beweren ook dat de ET's de mensheid helpen op afstand door delen van beschavingen te redden van de totale vernietiging. En ze zijn vandaag bij ons.

 

Onze Zielen

Het is nodig om onze ziel en wat Hij probeert te na te komen te begrijpen om ons kosmisch avontuur te waarderen, waar het allemaal om draait en waarom we in dit lichaam op planeet Aarde zijn. In de hedendaagse hectische wereld van winkelgalerijen, auto's, hypotheken enz. vergeten mensen hun ziel. Anderen, zoals jij, willen meer weten over zichzelf, je kosmische erfenis en waar het leven om draait.

Je ziel is een deel van God. Hij werd gecreŽerd bij het begin van de tijd, samen met de ruimte en het materiŽle universum waar we nu in leven. Het is een bijzonder krachtige en slimme vorm van onsterfelijke energie. Je ziel beseft dat God een voortdurend veranderderende en groeiende kracht is van liefdevolle intelligenie die meer en meer zichzelf zal worden in de eeuwigheid. Je ziel heeft slechts een verlangen... om Goddelijk te worden en terug te keren naar zijn Bron. Dit verlangen zal altijd blijven.

Je ziel heeft het nodig om al wat mogelijk is in het materiŽle universum te kunnen voelen en ervaren om zoals God te kunnen worden. Door ALLE dingen te voelen en te ervaren komt hij tot het begrip van alle dingen. Dat begrip zal tot mededogen leiden. Mededogen leidt tot vergeving en niet meer oordelen en dit alles leidt tot onvoorwaardelijke liefde. En dat is de Bron van Alles.

De ziel heeft de bekwaamheid om zichzelf terzelfdertijd te projecteren naar verschillende realiteiten en verschillende dimensies. Dat dat hij om terzelfdertijd zo veel mogelijk te ervaren en te voelen. Jij als geest in een lichaam, op planeet Aarde, in een 3-dimensionale realiteit, bent een van deze projecties. En een heel belangrijk deel daarvan. Al de ervaringen en al de gevoelens die jij hebt zijn een deel van het geheugen van je ziel. De totale som van al dat geheugen, van al de projecties zendt hij naar al de multi-dimensies die bestaan en brengt het op die manier dichter bij de Schepper. Dit alles leidt naar een heel belangrijke vraag. Hoe kwam jij hier, als deel van je ziel? En waar begon het allemaal?

 Shirley MacLaine

Op een bepaalde plaats in haar recente NY times best verkochte boek, The Camino, Voettocht naar Santiago de Compostela, ziet Shirley Maclaine zichzelf praten met een geest die "John de Schot' heet, terwijl ze in een diepe meditatieve trance is. Hij beschrijft het scheppingsproces voor haar, hoe de Spirit en de massa op elkaar inwerkt om een heelal in een heelal te vormen, dimensies in dimensies, ontelbare galaxies, planeten, evenals ontelbare zielen, zodat God de complete schepping kon ervaren en voelen door ons.

De beschijving van de schepping, hoe we op planeet Aarde kwamen en hoe we de weg verloren is de meest grondige en de beste die ik ooit gezien heb. Het thema is ook volkomen samengaand met andere die goed voelen voor mij. Een klein deel van deze beschrijving komt hieronder...

"Biljoenen jaren geleden" legt John uit, "ontwikkelden de zielen zich, vervuld van de Godheid (God) als medescheppers van fysiek leven - triljoenen paren (tweelingzielen) zielen tuimelden en tolden rond in de ruimte totdat sommige naar planeet Aarde kwamen, terwijl anderen naar andere planeten in de melkweg draaiden om hun functie te volbrengen op andere werelden.

... en elke ziel was androgyn. Elk paar androgyne zielemaatjes (tweelingzielen) had zijn eigen unieke electromagnetische trilling.

Hun doel was getuigenis uitdragen naar hun Godheid en de Goddelijke wil te dienen, die op zijn beurt hun hoger zelf dient. Om dit te doen gaf de Godheid de kinderen van licht de grootste gave van alles - vrije wil: de mogelijkheid om vrij te komen, om zijn eigen meester te kiezen.

Er ontstond een metamorfose door de eerste golf zielen die naar het aardse plan kwamen. Als hun licht veranderde doordat ze op de aardbol kwamen begon hun kristallen beeltenis de magnetische trilling van de aarde op te nemen. Terwijl ze op de aardbol terectkwamen in oude moerassen en rimboes werden ze volledige rijpe engelachtige wezens... Ze werden medescheppers van levensvormen op aarde en in dat proces drukten ze hun eigen individualiteit uit.

En zo begonnen de zielen van licht aan hun creatief leven... Door de beweging door de tijd en de ruimte (tienduizenden jaren)... werden de zielen die naar de aarde gekomen zijn betoverd door de fysieke aarde... ze materialiseerden levensvormen en de levensvormen werden interessant voor hen... en omdat het wezens van vrije wil zijn, werden ze steeds meer verliefd op hun eigen creaties.

"Ze scheppen wezens met alleen maar een yin trilling; zij scheppen alleen yang energietrillingen; ze scheppen mengsels van yin en yan en positief en negatief."

Elk deel van je lichaam kan opgespoord worden door de genen die jou bepalen wanneer ťťn zaadje van je vader de helft van het parelsnoer zich verenigt met een van je moeders eitjes die de andere helft bevat. Op dat heilige moment bepaalt de combinatie van de twee DNA helften alle informatie die nodig is om jou te bepalen, om je te creŽren en jou in stand te houden.

De aartsgelen... waren teleurgesteld toen ze naar het ballet van de verwrongen evolutie keken. Ze keken naar hun zielebroeders die hun controle verloren waren, die begonnen te incarneren in de wezens die controle nodig hadden.

Dit was de oorspronkelijke val uit de gratie.

Hun val uit de gratie was zo compleet dat ze werden wat ze creŽerden, hun goddelijkheid vergetend, en voor het eerste keer ervaarden ze pijn en angst op het fysieke niveau.

Ze verloren het bewustzijn dat ze kinderen van het licht waren en vielen totaal in de materiele wereld, ze ervaarden niet alleen pijn maar ook sensualiteit.

Het was een collectieve vergissing die gemaakt werd door de originele zielen.

Het conflict van het overleven van de gezondste begon,en voor het eerst kwam de wet van oorzaak en gevolg op aarde, of de wet van karma, omdat alle energie altijd weer naar zichzelf terugkeert.

Elke individuele ziel had de taak om zijn eigen goddelijke natuur te herkennen en ernaar terug te keren.

De Grote Godheid en de aartsengelen verstonden dat een zuivering nodig was om de chaos die gecreŽerd was door die zielen weg te werken. De dichte levensvormen die panikeerden met angst en vervoerming moesten weggeveegd worden. De levenskracht werd afgesneden van deze wezens... en van daaruit kwam het uitsterven van de reusachtige dieren die wij dinosaurussen noemen. (meer dan 200 miljoen jaar geleden)"

Op dit punt in de tijd beslisten de aartsengelen om een nieuwe omgeving te creŽren voor die zielen (ons) die hun weg verloren waren. De Aartsegelen wisten ook dat er een voertuig gecreŽerd moest worden die kon dienen als fysiek lichaam waar elke verloren ziel (fragment) in kon wonen zodat de goddelijke verbintenis uiteindelijk herinnerd kon worden. Zonder de goddelijke verbintenis zouden de verloren zielen in een staat komen wat wij kennen als de 'hel', een spiritueel geheugenverlies dat het resultaat is wanneer we afgescheiden zijn van God.

"Maar de vorm en de ziel moesten samen evolueren... en zo werden de lage primaten het originele voertuig voor de evolutie van de mens en keerde zo terug naar de Godheid, de eerste stap van de aflossing.

Tegelijkertijd evolueerden er op andere delen van het universum in naburige melkwegstelsels andere wezens. Sommige hadden hogere spiritualiteit ontwikkeld, sommige hogere technologieŽn, sommige allbei.

Zoekend om het werk van de Grote Scheppende Godheid uit te dragen  observeerden ze de situatie op planeet aarde en de pogingen in het proces van evolutie ... De buitenaardsen begonnen een bijdrage te geven door het evolutiepatroon te versnellen door het gebruik van hun kristaltechnologie, genetische bouwkunde en het kruisen met de primaten, zowel fysiek als psychish. Dit proces was feitelijk de ontbrekende schakel in de evolutielijn op aarde.

Als resultaat van de fysieke en psychische invloeden verscheen de mens zonder blijkbare tussenkomende verbintenis met de primaten die hen vooraf gingen. Als resultata van de buitenaardse bijdrage kreeg de ziel zijn  bewustzijn terug.

Hoe bewuster ze werden, hoe voller ze werden en hoe meer de goddelijkheid van de ziel het fysieke lichaam in een vorm weerspiegelde, hoe meer de ziel zelf ontwaakte, hoe meer het fysieke lichaam de perfecte balans uitdrukte tussen mannelijk en vrouwelijk, yin en yang, de positieve en negatieve vonk die de kern was van het Godheid.

 De creatie van deze nieuwe ADAMIC stroming gebeurde miljoenen jaren geleden. Uiteindelijk, met de hulp van de buitenaardsen, bewees het zichzelf als een beschaving in het gebied dat men LemuriŽ noemt, de tuin van Eden. In die tijd kwam er een tweede golf buitenaardsen die zich verbonden met de zich ontwikkelende verloren zielen om hun ontwikkeling te versnellen en hen te helpen om de Lemurische mensen te worden. Het doel was, zoals altijd, om de goddelijke verbintenis te herstellen voor de verloren zielen. Het interessante is dat de Lemurianen noch man noch vrouw waren... Het was een combinatie, een androgyne mens die samengesteld was uit tweelingzielen.

De volgende honderdduizend jaar brachte de tweede golf buitenaardsen niet alleen wetten, cultuur en spiritualiteit naar LemuriŽ, ze wilden ook vereerd worde nals Goden. Dat voorspelde niet veel goeds bij de Aartsengelen en de buitenaardsen werden gezegd om te stoppen met tussen beide komen in het lot van de Lemuriaanse mensen. Vanaf dat punt af wilden de engelen dat de mensheid zich zelf zou opwerken in zijn eigen spirituele identiteit. Dit gebeurde ten tijde van de Lemuriaanse beschaving, vermoedelijk ongeveer 500 000 jaar geleden.

In dezelfde tijdsperiode was er een verhoogde kolonie van LemuriŽrs die in Atlantis leefde. Deze LemuriŽrs waren heel erg onder de indruk van een ras van technologisch vooraanstaande buitenaardsen die een basis op dat continent gevestigd hadden. De buitenaardsen waarschuwden de LemuriŽrs dat ze de spirituele verbintenis met hun thuisland niet mochten verliezen.

De LemuriŽrs kozen ervoor om deze waarschuwing te negeren en het gemeenschappelijk bewustzijn die bestond tussen de twee groepen Lemurianen bracht een heleboel verwarring en verdeeldheid. Door deze onevenwichtige staat ontwikkelden de individuele Lemurianen hun ego. EgoÔsme en egocentrisme was geboren en een regerende klasse werd opgericht. Met de tijd verergerde deze afscheuring en het aanvankelijk, gemeenschappelijk bewustzijn van de Lemuriaanse beschaving werd vernield.

Aangezien het originele Lemuriaanse gemeenschappelijk bewustzijn heel vast verbonden was met de natuur bracht de ondergang grote overstromingen en ontreddering in het moederland. Met het resultaat dat het continent LemuriŽ vernietigd werd door aardbevingen en andere, en uiteindelijk in de zee zonk.

De rest van de Atlantische Lemurianen die bezig waren met het toepassen van afgescheidenheid, verloren ook hun spiritueel leven. Op een bepaald punt, misschien 300 000 jaar geleden beslotn zij een einde te maken aan de androgyne staat door aparte fysieke mannelijke en vrouwelijke aspecten van de ziel te creŽren. Deze tweelingzielen delen in aparte lichamen was een heel tragische emotionele gebeurtenis en deze herinnering blijft nu nog bij ons als we op zoek zijn naar onze andere helft.

Duizenden jaren geleden leefden de eigenzinnige Lemurianen op Atlantis en misbruikten de omgeving, misbruikten de technologie en weken meer en meer af van hun Godgecenterdheid. Dit leidde naar meer vernieging van hun collectief bewustzijn en daarop volgde de totale vernietiging van Atlantis ongeveer 13 000 jaar geleden. De rest van de overlevenden van Atlantis die hun spirituele wegen behouden hadden gingen in twee richtingen. Een groep emigreerde naar Egypte en een andere naar de Yucatan. Deze overlevende rest werd het begin van het huidige menselijke ras.

Er is een heleboel op deze pagina om over na te denken. In al deze informatie voel ik dat er een algemeen thema van waarheid is. Het leidt mij tot de volgende algemene besluiten...

Ik geloof dat we lange tijd geleden naar deze planet kwamen en hier al een lange tijd zijn.

Op een bepaald punt overidentificeerden we ons met de materiŽle wereld en zijn genoegens en verloren onze goddelijke verbinding.

Sinds die tijd proberen we ons te herinneren wie we werkelijk zijn.

We herinneren ons wie we werkelijk zijn als we ontwaken voor onze ware spirituele natuur.

Ik geloof dat er door de jaren heen buitenaardse beÔnvloeding was in ons menselijke lot.

Ik kan de buitenaardse wisselwerking waar Sitchin over praat niet verklaren. Misschien was het een gebeurtenis die plaatsvond in de paralelle tijd van LemuriŽ en Atlantis.

Ik geloof dat LemuriŽ en Atlantis bestonden en dat we zieleherinneringen hebben van deze plaatsen, door onze vorige levens daar.

Ik geloof dat deze continenten vernietigd werden door de instorting van het collectief bewustzijn van hun inwoners.

Ik geloof ook dat we als beschaving opnieuw de kans krijgen om evenwicht te vinden tussen het materiŽle en het spirituele zodat dit soort fysieke omwentelingen zoals in LemuriŽ en Atlantis zich niet meer herhalen.

Vandaag is er een massale spirituele ontwaking aan de gang op planeet Aarde, omdat de  mensen zich hun kosmische erfenis beginnen te herinneren.

Deze spirituele ontwaking kan helpen om deze planeet, zijn inwonders en het collectieve bewustzijn te transformeren. Dit proces zal een omgeving van vrede, harmonie, delen en onvoorwaardelijke liefde meebrengen.

Eerder vroeger dan later zal de ware geschiedenis van de menselijke levensloop gekend worden en daarin zal de wisselwerking met de buitenaardsen met onze voorouders bekend zijn.

We bevinden ons nu in een lichaam omdat velen van ons een deel zijn van een groep zielen die eeuwen geleden hun wet verloren. We zullen deze cyclus breken als we niet langer het ego en de angst ons levenspad laten dicteren. Op dat punt zullen we uiteindelijk een einde maken aan het spirituele geheugenverlies waarin we lang, heel lang geweest zijn. We zullen onze Godgecenterdheid terugwinnen als we ons herinneren wie we werkelijk zijn... Wezens van Licht die van de sterren komen.

Email     Home